• Gratis verzending vanaf € 80,-
  • Makkelijk retourneren
Payment icons

Producten met de melding ‘Voor 16.30 besteld, morgen in huis’ leveren we uit eigen voorraad en worden op dezelfde dag (op werkdagen) verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan. Onze ervaring leert dat in de meeste gevallen de volgende dag al wordt bezorgd.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Hoe lang is mijn bestelling onderweg?

< terug naar Bezorgen en afhalen

PostNL geeft voor bezorging in België 1 à 2 dagen, maar bezorgd steeds vaker al de volgende dag. PostNL bezorgd ook op zaterdag. Producten worden binnen de gestelde termijn verzonden met PostNL en binnen 1 à 2 dagen bezorgd.

Op zaterdag, zondag en feestdagen worden er geen pakketten door PostNL opgehaald.

Kies je voor een Bankoverboeking/Vooruitbetaling als betaalmethode, dan kan het 2 á 5 dagen duren voordat wij je betaling binnen hebben en je bestelling kunnen verwerken. De bestelling wordt dus pas verzonden wanneer we de betaling hebben ontvangen (en het product voorradig is in ons magazijn). Heb je een product besteld met een langere verzendtijd dan gaat deze verzendtijd in zodra we de betaling hebben ontvangen.

Let op: zowel PostNL als wijzelf kunnen je niet 100% garanderen dat je bestelling ook daadwerkelijk de volgende dag wordt bezorgd. Er is altijd een mogelijkheid dat door een technische storing, weersomstandigheden, topdrukte enzovoorts de levering vertraagd. Uiteraard kan je er vanuit gaan dat in 99,9% van de gevallen de bestelling netjes de volgende dag wordt bezorgd